Spyro keert terug in Reignited Trilogy

thumbnail

Spyro is terug! Hij is scherper dan ooit en klaar om slechteriken te roosteren in Spyro Reignited Trilogy, een verzameling games waar fans vanaf 21 september van zullen smullen. In Spyro Reignited Trilogy kun je beter dan ooit zweven, vuur spuwen en de omgevingen verkennen dankzij de vernieuwde hd-graphics. Spyro Reignited Trilogy biedt spelers de drie originele, volledig geremasterde Spyro-games: Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De Spyro Reignited Trilogy is nu als pre-order verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro en de Xbox One-systemen van Microsoft, inclusief de Xbox One X met een verkoopadviesprijs van €39,99.

Om de 20e verjaardag van Spyro te vieren zet Activision de harten van fans weer in vuur en vlam door deze draak in september terug te laten keren. Als knipoog naar de onthulling van de originele Spyro kunnen fans in Europa, Australië en Latijns-Amerika vanaf maandag 9 april de Spyro Reignited Trilogy-trailer bekijken via de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op de PlayStation 4 . Hiervoor moeten ze met hun controller de bekende code (↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → ð) invoeren in het Crash Bandicoot 3: Warped-titelscherm.

De Spyro Reignited Trilogy is helemaal opnieuw gemaakt door hoofdontwikkelaar Toys for Bob. Met meer dan 100 levels zit de game boordevol met plezier en de nostalgische gameplay die fans zich herinneren, inclusief verbeterde beloningsfilmpjes, de terugkeer van geremasterde Orb-uitdagingen, Spyro’s bende maffe draken en andere figuren (inclusief Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9! en Sgt. Byrd). De trilogie bevat ook fraaiere omgevingen, verbeterde besturing, vernieuwde belichting en opnieuw gemaakt filmpjes voor een optimale beleving van dit unieke avontuur.

“Voor de Spyro Reignited Trilogy vonden we het heel belangrijk om trouw te blijven aan de originele drie Spyro-games,” zei Paul Yan, Chief Creative Officer bij Toys For Bob. “We hebben er met veel liefde voor gezorgd dat de personages en werelden precies zo voelen als fans zich herinneren. Tegelijkertijd hebben we de verzameling grondig opgefrist met nieuwe details en hd-weergave. We brengen de Spyro terug waar we 20 jaar geleden verliefd op werden.”

Spyro Reignited Trilogy biedt een geweldige game-ervaring die voortbouwt op de eerste drie games. Elk level in Spyro Reignited Trilogy is een getrouwe reproductie van het originele level. De personages zijn opnieuw en met extra flair vormgegeven, waardoor fans als nooit eerder van Spyro’s avonturen kunnen genieten. Spelers zullen smullen van deze trilogie met een verbluffende hoeveelheid details, vernieuwde, moderne mechanics, volledige ondersteuning voor analoge joysticks en een soepele camerabediening. Dit alles ondersteund door een verbeterde versie van Stewart Copelands originele soundtrack uit de eerste drie games.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Deze remake heeft wel mijn interesse, al gaat het geen pre-order worden. Mooi wachten tot ie een beetje gedaald is in prijs ook :$

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Deze remake heeft wel mijn interesse, al gaat het geen pre-order worden. Mooi wachten tot ie een beetje gedaald is in prijs ook :$


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx