Spring op je board met de demo van Skate 2 voor Live en PSN

thumbnail

Black Box, een studio van Electronic Arts Inc. heeft vandaag de demo van Skate 2 aangekondigd. De demo komt 8 januari 2009 uit op Xbox Live Marketplace en op 15 januari op PlayStation Network. In de demo maken gamers kennis met de stad New San Vanelona waar ze met stijl en karakter kunnen skaten via de verbeterde aanpassingsmogelijkheden voor personages. Gamers krijgen een voorproefje van het uitgebreide verhaal voor één speler en coole uitdagingen op splinternieuwe locaties. In de demo van Skate 2 zitten ook twee van de online Party Play-speltypen van de game: Thrasher’s Hall of Meat en Spotstrijd.

Skate 2 zet hoog in met als doel alle lef, creativiteit en de cultuur van het skateboarden over te brengen. Met twee keer zoveel tricks op zak moeten spelers hun carrière weer opbouwen en de skatescene nieuw leven inblazen. Nu gamers van hun board kunnen stappen en dingen kunnen verplaatsen, kunnen ze zelf vette spots en uitdagingen maken. Die kunnen ze vervolgens uploaden en delen met andere skaters overal ter wereld.

Skate 2 ligt op 22 januari 2009 in de winkel; het is dus een van de eerste ‘must-have’ games van 2009. Skate 2 is ontwikkeld door Black Box, een studio van Electronic Arts in Vancouver, British Columbia en wordt uitgebracht voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. De game heeft een PEGI-classificatie van 16+.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box