Splinter Cell: Conviction op de PC krijgt uitstel

thumbnail

Ubisoft heeft de PC-versie van Splinter Cell: Conviction uitstel gegeven. Het spel zal nu later dan de Xbox 360 editie gaan verschijnen en wel op 30 april aanstaande. Voorheen stond de game nog gepland voor midden april. De 360-versie zal wel gewoon op 16 april verschijnen. Het nieuws komt na een week waarin de Ubisoft games Silent Hunter 5 en Assassin’s Creed II in de UK uit Steam gehaald werden na een discussie tussen Valve, maker van Steam, en Ubisoft zelf. Het concern krijgt veel kritiek rondom het gebruik van DRM in hun PC games, waarmee je continu online moet zijn om te kunnen spelen. EA volgt hetzelfde model deze week met Command & Conquer 4. DRM is echter wel belangrijk om piraterij te kunnen voorkomen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Oh, ik dacht meteen: “jammer!” Maar die 2weken, daar geef ik niet om 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Jammer voor deze vertraging. Maar 2 weken vallen wel mee. Toch wel jammer dat de laatste tijd veel games zijn uitgerust met DRM, mocht hun server dan platliggen kan je niet meer spelen:(

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Gelukkig niet al te lang, maar toch nog genoeg denk ik voor mensen om te gaan klagen. Niet dat het gaat helpen, maar je moet toch wat.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box