Spiral Knights op weg naar Steam

thumbnail

SEGA Europe Ltd. Inc. en SEGA of America, Inc. hebben aangekondigd dat Spiral Knights nu kan worden gedownload via Steam, het grootste digitale distributieplatform ter wereld. Het online actieavontuur in retrostijl biedt nu de voordelen van Steams robuuste community en technische functionaliteit, terwijl het spel nog steeds voor iedereen gratis blijft. Om het spel via Steam te downloaden en vandaag nog in de pc- of Mac-versie van de Clockworks op Cradle te duiken, bezoek je store.steampowered.com/app/99900/.

“Het feit dat Spiral Knights nu in de prestigieuze gamebibliotheek op Steam staat, betekent niet alleen dat het spel nu verkrijgbaar is voor een breder publiek, maar ook dat spelers nu extra worden ondersteund door een fantastische, gevestigde gamecommunity”, aldus Haruki Satomi, Vice President of Digital Business bij SEGA of America. “We weten zeker dat de miljoenen nieuwe avonturiers die nu via Steam eenvoudig toegang tot de game kunnen krijgen net zo van het spel zullen genieten als onze bestaande spelers.”

“Een spel met sterke coöperatieve en sociale elementen als Spiral Knights past, eenvoudig gezegd, fantastisch bij Steam”, aldus Daniel James, CEO van Three Rings. “Naast het gemak van automatische spelupdates en eenvoudige Energy-aankopen via Steam, kunnen spelers in de Clockworks ook gebruikmaken van hun bestaande vriendenlijst, ingebouwde spraakchat en instant messaging.”

In Spiral Knights nemen spelers het op tegen de monsters van Cradle. Ze moeten overleven door de veranderlijke ondergrondse grottenstelsels al vechtend af te stropen op materiaal. Het spel heeft de volgende eigenschappen:

• Een wereld die altijd anders is, met een levendige, door retro geïnspireerde visuele stijl
• Intuïtieve besturing (met zowel volledige muisbesturing als gamepadbesturing)
• Mogelijkheden voor spelers om gilden op te richten, nieuwe uitrustingen te creëren en het uiterlijk/de vaardigheden van personages aan te passen
• Eenvoudige matchmaking voor coöpchaos met reisgezelschappen van maximaal vier spelers
• Uitrustingen en wapens kunnen worden opgewaardeerd tijdens avonturen of door Crystal Energy te kopen

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hij is leuk,heb hem net gedownload.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box