Spelers met ban op Origin kunnen weer offline aan de gang

thumbnail

Iedereen die een ban heeft gekregen van Electronic Arts op de service Origin mag vanaf heden nog wel de singleplayer spellen spelen. Dat heeft EA bekend gemaakt op haar eigen website. Spelers kunnen nu de offlinemodus van Origin activeren om hun PC-games alsnog op te kunnen starten. EA laat echter weten dat mensen met een ban niet direct bang hoeven te zijn voor de toekomst. De meeste bans zouden namelijk tijdelijk zijn, waarna de spelers ook weer online aan de gang kunnen. EA krijgt de laatste tijd veel kritiek op haar ban-policy. Zo zouden spelers onder andere ook een ban krijgen wanneer ze zich onbehoorlijk gedragen op de EA-fora.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zo zouden spelers onder andere ook een ban krijgen wanneer ze zich onbehoorlijk gedragen op de EA-fora.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Kom op zeg, dat is toch heel normaal? Ik heb al vaker mensen zien verdwijnen van fora om dit soort redenen. Ik zie niet in waarom men nu zoveel kritiek heeft op EA en haar ban beleid.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Je hoort je gewoon normaal te gedragen en als je dat niet kunt via games of op fora, dan opzouten. Meestal bederf je het eerder voor je medegamers dan voor EA. Die mensen moeten gewoon heel duidelijk zijn tegenover rotzooitrappers.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ja, ‘t is allemaal beetje van hetzelfde, InFamous / Prototype ??n pot nat als je’t mij vraagt. Enkel andere setting maarja we zullen wel zien!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ben het met je eens Strummer, er zijn gewoon nog maar weinig vernieuwingen getoond. Denk dat ze daarom dat RadNet hebben uitgevonden om er een soort van challenge in te houden en mensen het zo blijven spelen. Maar Infamous 2 is net zo crap als Prototype 1.


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx