Speel nu het F2 2020-seizoen na in F1 2020

thumbnail

Nadat het 2020 FIA Formula 2 Championship het spannende laatste raceweekend beleefde in Bahrein, biedt Codemasters vandaag spelers de mogelijkheid om de geschiedenis te herschrijven met een gratis F2 2020-seizoensupdate voor F1® 2020, de officiële videogame van het FIA 2020 FORMULE ONE WORLD CHAMPIONSHIP. Spelers kunnen nu racen met de volledige line-up van 2020, inclusief alle 11 teams, wagens en coureurs, waaronder de nieuwe FIA Formula 2-kampioen Mick Schumacher.

De F2-game-variant bootst de tegenhanger uit de echte wereld na met 12 weekenden die elk uit twee races bestaan. De eerste, bekend als de hoofdrace, volgt een standaardformaat, waarbij de startposities van de coureurs worden bepaald door  hun kwalificatietijden en de 10 hoogst geplaatste coureurs punten krijgen. Tijdens de tweede race, genaamd Sprint Race, strijden de achtst hoogst geplaatste coureurs van de eerste race in omgekeerd volgorde in een kortere race, waarna een lager aantal punten wordt verdeeld. Bij beide races wordt de snelste ronde beloond met twee extra punten.

“Nadat we aan het einde van het seizoen getuige waren van een ongelooflijke strijd tussen Mick Schumacher en Callum Ilott, bieden we spelers met plezier de gratis F2 2020-seizoensupdate,” aldus Lee Mather, F1 Franchise Game Director bij Codemasters. “F2 is sinds het debuut in F1 2019 erg populair gebleken bij onze spelers, en we weten dat ze met veel plezier de recente geschiedenis zullen herschrijven met de gratis 2020-update.”

F1 2020 is de meest uitgebreide F1-game tot op heden. Met twee nieuwe circuits, de introductie van de driver-manager-feature, My Team, verbeterde on-track-opties en meer, bedient F1 2020 alle race-fans, van alle niveaus. Onlangs verscheen een gratis proefversie van de game voor PlayStation 4 en Xbox One, deze is hier te downloaden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box