Speel nu de demo van Football Manager 2010!

thumbnail

Sports Interactive heeft vandaag de demo van Football Manager 2010 uitgebracht voor de pc en de Mac.

Er zijn twee verschillende versies van de demo verkrijgbaar: een ‘aardbeiversie’ en een ‘vanilleversie’, die beide een half seizoen volledige gameplay bieden. De opgeslagen spelbestanden van de demo zijn compatible met de volledige release van het spel, dat uitkomt op vrijdag 30 oktober.

“Iedereen bij Sports Interactive wacht met spanning op de feedback die we gaan krijgen op de demo van Football Manager 2010,” aldus Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive. “Wij vinden dit ons beste spel tot nu toe, en we gaan ervan uit dat onze bestaande gebruikers dat ook vinden. We hopen veel nieuwe gebruikers aan te trekken met zowel de demo als de volledige release op 30 oktober.”

De aardbeiversie van de demo bevat spelersfoto’s en clubbadges. Je kunt meteen aan de slag in de grootste competities ter wereld, zodat je meerdere landen kunt uitproberen. Deze versie van de demo bevat tevens alle vertalingen van het spel. Je kunt de aardbeidemo nu downloaden vanaf Steam (alleen pc) en via www.sigames.com of www.footballmanager.com als torrent of directe download.

De vanilleversie van de demo is alleen in het Engels en bevat de Engelse, Schotse, Noord-Ierse en Welse competities. Deze demo bevat geen spelersfoto’s of clubbadges. Daarnaast is het overige materiaal beperkt om de download kleiner te maken. De vanilledemo is nu exclusief verkrijgbaar via de website van MirrorFootball – www.mirrorfootball.co.uk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

lol aardbeiversie. Alles word letterlijk vertaald hier?


Naar boven
1
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x