Speel de gratis online demo van Mario Strikers: Battle League Football op zaterdag 4 en zondag 5 juni

thumbnail

Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op vrijdag 10 juni voor de Nintendo Switch. Spelers die niet kunnen wachten op de eerste aftrap kunnen nu een voorsprong op de competitie nemen met de Mario Strikers: Battle League Football First Kick-demo. Deze demo is nu gratis te downloaden in de Nintendo eShop en biedt op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni toegang tot spannende online teamwedstrijden. Daarnaast voorziet de demo in een trainingsstand, zodat spelers alvast de basis kunnen leren en oefenen voordat de echte voetbalstrijd losbarst. Nintendo heeft ook aangekondigd dat de volledige game diverse gratis updates krijgt, inclusief nieuwe personages. Bekijk de onlangs verschenen Mario Strikers: Battle League Football – Overzichtstrailer om de vele verschillende manieren te zien waarop spelers hun tegenstanders kunnen beuken, zappen en dropkicken om te zegevieren.

De Mario Strikers: Battle League Football First Kick trainingsstand is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch Online-leden en vanaf 2 juni ook voor deelnemers aan de gratis proefperiode van 7 dagen. Deze trainingsstand leert spelers de basisbeginselen van de game, van schieten, passen en tackles tot meer geavanceerde acties en vaardigheden. Wanneer spelers de besturing eenmaal onder de knie hebben, kunnen ze op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni de strijd met andere spelers aangaan op de volgende tijden:

 • Zaterdag 4 juni, 05:00 – 06:00 CEST
 • Zaterdag 4 juni, 13:00 – 14:00 CEST
 • Zaterdag 4 juni, 21:00 – 22:00 CEST
 • Zondag 5 juni, 5:00 – 6:00 CEST
 • Zondag 5 juni, 13:00 – 14:00 CEST
 • Zondag 5 juni, 21:00 – 22:00 CEST

In Mario Strikers: Battle League Football First Kick kunnen spelers teams vormen met andere spelers voor online teamwedstrijden tegen andere spelers. Elk team kan bestaan uit spelers van 2 Nintendo Switch-consoles, terwijl maximaal 2 spelers per console zich bij een team kunnen voegen, voor een team met maximaal 4 spelers. Als teamgenoten kunnen spelers kiezen voor willekeurige spelers of vrienden die ook online zijn. Experimenteer met alle 10 personages in het spel, test hun unieke vaardigheden en stel een team samen op basis van je favoriete speelstijl.

Vanaf donderdag 2 juni om 12.00 uur CEST kunnen spelers zonder een Nintendo Switch Online-lidmaatschap een gratis proefperiode van 7 dagen claimen, zelfs als ze in het verleden een gratis proefperiode hebben gebruikt. Deze proefperiode biedt niet alleen toegang tot het Mario Strikers: Battle League Football First Kick-demo-evenement, maar laat spelers ook een week lang genieten van alle voordelen die het Nintendo Switch Online-lidmaatschap te bieden heeft, inclusief toegang tot een selectie van meer dan 100 NES & Super NES-titels, online spelen met compatibele titels, cloudopslag en meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box