Speel de demo van Ghost Trick: Phantom Detective

thumbnail

Speel vandaag een exclusieve demo van Ghost Trick: Phantom Detective via www.ghosttrick.nl voor een voorproefje op dit mysterieuze spel. Aan het begin van het avontuur tref je het lijk van onze held Sissel op een vuilnisbelt, met zijn ziel nog steeds in de buurt. Aan jou de taak om de verloren en verwarde ziel van Sissel op weg te helpen in het verhaal waarin hij probeert de mysteriën omtrent zijn identiteit en overlijden te ontrafelen.

In deze exclusieve demo maak je kennis met belangrijke aspecten uit het spel. Je leert bijvoorbeeld hoe Sissel objecten kan manipuleren om puzzels op te lossen en het lot te veranderen van de personages die hij ontmoet. Gebruik de Trick-knop om objecten te bewegen en het verhaal verder te helpen.
Bij je eerste stappen in Ghost Trick: Phantom Detective leer je ook hoe je heen en weer kunt reizen tussen de werkelijkheid en de Ghost World (‘spokenwereld’). Gebruik de Ghost-knop om te zien van welke voorwerpen je bezit kunt nemen, zoals een gitaar of zelfs een spoorboom. Verken de Ghost World en praat met net overleden mensen om te leren hoe je de klok vier minuten terug kunt draaien om het lot van de mensen die je ontmoet, te veranderen.

Als de demo naar meer doet smaken, kun je vervolgens een trailer bekijken om meer te zien van het spel en de mysterieuze omstandigheden waaronder Sissel is overleden. Zoals bij elke goede mysterie blijf je constant gissen naar de ware toedracht en wil je Sissel helpen deze te achterhalen voor het ochtendgloren, wanneer zijn ziel verdwijnt en zijn lot voor de eeuwigheid is besloten. Het verhaal komt tot leven in een unieke vormgeving, waarin realistische animaties zijn vermengd met grappige tekenfilmelementen.

Als je een kijkje wilt nemen in een schimmige wereld vol mysteriën, huurmoordenaars en een dame in nood, dan kun je terecht op www.ghosttrick.nl voor de exclusieve demo.

Deze zal je ongetwijfeld in de stemming brengen voor de officiële, volledige versie van het Nintendo DS-spel Ghost Trick: Phantom Detective dat in Europa wordt gelanceerd op 14 januari 2011.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x