Sony: Xperia Play goedkoper en cooler dan de iPhone

thumbnail

Volgens Sony zal de aankomende Xperia Play, de PlayStation telefoon, veel cooler zijn dan de iPhone op dit moment is. Sony Ericsson UK marketing manager David Hilton laat weten via de Computerandvideogames dat ook de kosten waarschijnlijk lager zullen zijn voor de telefoon van Sony. “Het eerste wat deze telefoon doet, is het merk Sony Ericsson echt terug brengen in de game en smartphone sector. De telefoon komt met de nieuwste Android technologie met daarbij de beste Sony technologie wat onze Ericsson telefoons zo goed maakt, en misschien nog wel cooler maakt dan de iPhone. Daarnaast is de telefoon waarschijnlijk ook nog goedkoper.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

PSP zou ook DS weg moeten hebben blazen omdat t cooler was PS3 had makkelijk de wii kunnen verslaan omdat t cooler was… Ik zie nogal een patroon bij Sony ontstaan, laat ze t maar eens doorbreken (maar niemand komt aan de iPhone XD) iPhone was gewoon de eerste goede touch screen telefoon met een scherm zo groot als de hele voorzijde (dat geen palmtop was) net als dat de ipod de eerste bruikbare mp3 speler was… dus hype, zou je kunnen zeggen, maar een hype van al bijna 5 jaar en t feit dat de iphone nog steeds beter… Lees verder »

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

nou ja, om nou meteen met NGage te gaan schelden………. Sony heeft wel IETS meer ervaring dan Nokia als het op portable gaming aankomt hoor :roll:. Maar om nu al te roepen dat het beter wordt dan de I-Phone is wel groots. Niet dat i ook maar iets met de I-Phone heb hoor, ik vind het pure hype en heel slim gedaan van Apple maar das mijn mening.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Grote woorden. Laten ze het maar waarmaken, wat ik in nog geen 100 jaar zie gebeuren. Krijg beetje Nokia NGage gevoelens bij de xperia 😉


Naar boven
3
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x