Sony: Xbox Game Pass ligt mijlenver voor op PS Plus

thumbnail

Volgens Sony heeft Microsoft een groot voordeel met de Xbox Game Pass ten opzichte van de PlayStation Plus-service van Sony. In de overnamestrijd van Activision Blizzard, waar Sony op tegen is en Microsoft voor, lijkt Sony zich een underdog-positie te geven door te zeggen dat de abonnementservice van Microsoft met afstand een stuk groter is.

Via de PS Lifestyle kunnen we lezen dat Sony bang is dat Microsoft de Call of Duty games gratis maakt voor de Xbox Game Pass. Daarnaast denkt het concern dat Elder Scrolls 6 Xbox-exclusive zal gaan worden. Daarmee kan Microsoft de Xbox Game Pass nog beter in de markt zetten. Sony zou daarnaast licentiekosten moeten betalen wat weer impact heeft op de prijs van producten die Microsoft uit brengt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  364
  6 maanden geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Nou, dat ps plus extra is echt dik en dik de moeite waard! En die €99 euro heb je er in principe 1 maand al uit. Misschien 2 of 3, omdat je niet alle games speelt. Maar iedere maand tussen de 10 en 17 games is echt wel genoeg keuze. En het zijn ook vaan games die ik niet zou kopen, maar via deze weg wel kan spelen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx