Sony: We blijven gewoon vette PS4-games maken

thumbnail

De PlayStation 5 is dan wel gelanceerd. Sony wil echter ook graag nog games maken voor de huidige PlayStation 4. In het EDGE-magazine heeft Sony dit gezegd. Jim Ryan was namelijk aan het woord over zowel de next-generation hardware, als over de huidige generatie consoles.

We voelen ons zeer verantwoordelijk over de grotere community en we zien zeker nog mogelijkheden om goede PS4 games te maken zolang er vraag naar is. Ik denk dat je een vervolg zult zien dat je niet hebt gezien bij de PS3. Maar dat gezegd hebbende, zodra de tijd verstrijkt, zul je meer en meer PS5 ontwikkelingen zien.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  255
  4 maanden geleden

  De laatste game die voor de PS2 uit kwam, was PES 2014. Als we dit letterlijk extrapoleren naar de PS4, dan kunnen we nog een sport game verwachten in 2027. (dit verwacht ik echter niet, omdat de PS4 nu ook met mobile gaming moet concurreren en de PS2 had ook meest verkochte units ooit)


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box