Sony vindt Bungie-deal beter dan Microsoft’s Activision-deal

thumbnail

PlayStation baas Jim Ryan vindt dat de deal van Sony met de aankoop van Bungie een stuk aantrekkelijker is dan de deal van Microsoft dat Activision overneemt. Via de PS Lifestyle lezen we dat hij een misschien wat oneerlijke vergelijking maakt tussen beide concerns qua grootte, maar dat Sony volgens hem meer krijgt met hun overname van Bungie.

Als je kijkt naar de 69 miljard die betaald wordt voor Activision door Microsoft en het feit dat wij 3.6 miljard hebben betaald voor Bungie, dan denk ik dat Bungie ons meer waarde geeft dan de overname die Microsoft doet. En dat is met de overweging van de relatieve waarde van de transactie.

 

De overname van Activision Blizzard door Microsoft lijkt nu eindelijk goed gekeurd te gaan worden, nu ook de UK overstag lijkt te zijn gegaan. Sony verzamelt echter nog altijd documenten om de overname af te wenden. Volgens Sony is de overname niet goed voor de concurrentie op de markt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2076
  2 maanden geleden

  Nou, dat denk ik niet haha. De prijs is natuurlijk minder belachelijk maar het is een behoorlijke catalogus wat Microsoft koopt. Weet niet zo goed wat Bungie kan betekenen, behalve nieuwe live service games maken. Destiny 2 was ook teleurstellend dus heb weinig hoop.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx