Sony reageert negatief over Xbox Game Pass en noemt huidige vorm onhoudbaar

thumbnail

Jim Ryan van Sony heeft via de Gamesindustry laten weten dat de Xbox Game Pass service van Microsoft onhoudbaar is en niet logisch is op dit moment. Via de GamesIndustry doet de man uitspraken over Microsoft’s service, welke veel gamers over de streep moet trekken omdat elke maand veel games gratis aangeboden worden, zelfs al bij de launch, waaronder Outriders deze maand. De executive laat weten in een gesprek dat het model van Microsoft geen logisch model is. Titels aanbieden die normaal 70 Euro zouden kosten, is gewoon veel te duur volgens Sony.

Games in een abonnement service stoppen en vanaf dag 1 aanbieden is niet logisch. Voor anderen werkt het misschien wel (Microsoft) maar voor ons werkt dit niet. We willen uitbreiden en groeien in het bestaande ecosysteem en we willen games niet vanaf de launch al in een abonnementsvorm gratis aanbieden. We hadden dit gesprek eerder al eens en we gaan gewoon niet die kant op. De games kosten vele miljoenen Dollars, soms over de 100 miljoen om te ontwikkelen. Dat is gewoon niet houdbaar.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  John Wickey
  Gast
  John Wickey
  12 dagen geleden

  Wat een oud bericht is dit zeg


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box