Sony: PSPgo firmware houdt piraterij tegen

thumbnail

Sony’s John Koller heeft via de PSinsider bekend gemaakt dat de nieuwe PSPgo het onmogelijk zal maken om illegaal games te draaien op de handheld. De nieuwe firmware zal hiervoor zorgen. Deze zal standaard met de portable console gelanceerd worden. “Je kunt nu niet meer games rippen en ze spelen op het systeem. De firmware zorgt daarvoor. Er is nu geen externe batterij meer dus er is plaats over geweest om extra beveiligingen in het systeem te plaatsen,” zo zegt Koller. Sony probeert hiermee toekomstige piraterij te voorkomen, iets waar ook de Dual Screen handheld mee te maken heeft en wat zorgt voor relatief mindere handheld verkopen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  triest da hele piraten gebeuren….verpest heel de game industrie….op de p.c hebben ze het al voor elkaar dat er niks meer legaal word gelocht. het wachten is nu tot hetzelfde staat te gebeuren met ps3 en xbox:weird:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ben beniewd hoelang dat stand gaat houden!!??(6)8) achja… piraterij blijf je houden… zo lijkt het! de enigste die nog niet echt gekraakt is die ps3..:$ ook al beweerd er 1 iemand op het net dat ze hem nu toch echt gekraakt hebben met modchip of iets dergelijks ben benieuwd of dat ook echt zo is…:roll:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik durf te wedden dat deze wederom binnen no-time gekraakt is. De beveiliging van de vorige PSP’s was namelijk belachelijk. Met de PS3 zijn ze ook al bijna zover.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx