Sony: PS5 pre-order proces was chaos, meer voorraad komt eraan

thumbnail

Sony heeft toegegeven via haar Twitter-account dat het pre-order proces een chaos is geweest. Het concern gaf vrijwel direct na haar showcase aan dat de pre-orders besteld konden worden de dag na de onthulling van de release. Dit was echter veel gamers voorbij gegaan aangezien ze toen waarschijnlijk al in bed lagen. In een tweet zegt Sony zich te verontschuldigen voor de chaos. “Laten we eerlijk zijn, het kon een stuk beter. We verontschuldigen ons echt hiervoor. In de komende dagen komen er meer PS5 consoles beschikbaar voor pre-order. Retailers krijgen meer details hierover.”

Ook komen er meer PS5’s beschikbaar voor het einde van het jaar. Via de Kotaku wordt ook gemeld dat diverse bots automatisch bestellingen hebben geplaatst van consoles. Deze pots werken voor resellers, welke weer extra geld vragen voor consoles en ze doorverkopen aan mensen voor een stuk meer geld. Op eBay worden inmiddels al PS5-units voor over de 1000 Dollar aangeboden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Rene
Gast
Rene
1 maand geleden

Zonder bots en zgn scalpers hebben veel meer mensen, die een pre order hebben gedaan, kans op een console de 19e Uitzoeken en aanpakken die praktijken.
Sony; gewoon 1 console per klant. Klaar.


Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x