Sony: plannen voor prijsverlaging van de PSP

thumbnail

Sony heeft bekend gemaakt dat het momenteel plannen heeft om de prijs van de PlayStation Portable te verlagen. De handheld zou binnenkort retailen voor een UK prijs van 129.99 Pond en voor 169.99 Euro in de rest van Europa. Het concern verlaagt verder de RRP van Platinum titels naar 14.99 Pond. Ridge Racer 2, Tekken, Killzone, LocoRoco en Moto GP zouden deze nieuwe prijs gaan ontvangen. SCE UK managing director Ray Maguire wist het volgende te vertellen rondom de PSP: “PSP is unique and is constantly evolving. It offers the widest palette of mobile entertainment, from gaming to video, music, photos and internet,”

Verder zegt hij dat de PSP, nu het kan verbinden met de PlayStation 3, nog functioneler is geworden dan ooit het geval was. “Wat is er dus beter dan de PSP een nieuw prijskaartje te geven met daarbij 5 nieuwe Platinum titels?”, zo zegt Maguire. De PSP kost momenteel nog 150 Pond in de UK en gaat in de rest van Europa voor 200 Euro de deur uit. Het gehele artikel waarin dit alles wordt gezegd kun je hier nalezen. De prijsverlaging zou in mei plaats gaan vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box