Sony: Mensen gaan niet extra betalen voor EA Access

thumbnail

Sony is van mening dat EA Access niet past bij de PlayStation 4. Via de Maxconsole laat het concern weten dat men gesprekken heeft gehad met EA, maar dat men er niet voor heeft gekozen om EA Access toe te staan op de PS4.

“We hebben EA Access geëvalueerd maar we vinden niet dat de service de waarde biedt die PlayStation consumenten verwachten. PlayStation Plus memberships zijn gestegen met 200% sinds de launch van de PlayStation 4, wat laat zien dat we veel bieden voor een lage prijs. We denken niet dat mensen nog extra gaan betalen voor een EA-specifiek programma.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Het ergste is nog wel dat EA niet leert dat het zijn eigen developers problemen binnen producten of diensten moet kunnen laten repareren. Als je Star Wars – The Old Republic MMORPG gespeeld hebt, en zeker vandaag of vorige week, dan weet je ook dat EA een goedkoop cash in bedrijf is geworden. Ongeveer tien jaar geleden was EA nog een geliefde uitgever en developer, toen kwam er een flinke haat periode, toen een korte gunstige periode. Nu is echter iedereen, mede door social media etc, bewust geworden dat dit soort bedrijven er meer voor hun klanten moeten zijn dan… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Nou, eigenlijk zou ik die beslissing zelf willen maken, dat hoeft Sony niet voor mij te doen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Maar het is EA en EA is een uitgever waar ik een beetje een hekel aan heb. Ik koop namelijk geen EA games

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Heeft ie deels wel gelijk in. Maar natuurlijk ziet Sony het ook als een concurrent op eigen platform als ze het zouden toestaan. Maar mensen gaan ook niet meerdere game abbo’s nemen. Kies zelf ook voor xbox live OF PS , ik ga niet beide nemen, laat staan EA acces er ook nog eens bij.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box