Sony: Lanceerdatum PS4 staat voor ons vast

thumbnail

Sony weet de releasedatum van de PlayStation 4. Via de Videogamer laat het concern weten dat de release vast staat op dit moment. Sony’s Worldwide Studios vice president Michael Denny vertelt: “We weten de releasedatum op dit moment en we denken dat het vrij belangrijk is dat gamers de nieuwe ervaring gaan krijgen met de nieuwe console. Met dat in gedachte hebben we gekeken naar het juiste moment voor de lancering en deze staat inmiddels in de agenda.”

Wat de lanceerdatum zal zijn is nog niet bekend gemaakt door Sony. Of Europa de PlayStation 4 dan ook nog mag verwachten in 2013 is onduidelijk.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
13 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Och och die arme PC only gamers, die missen geweldige en unieke games in alle genres maar alleen uitkomend op de consoles. Er worden steeds en steeds meer consoles verkocht over de generaties, maar ja volgens onze PC elite gamers gaat het Sony consolegebeuren verlaten. 🙄

Anoniem

PC heeft inderdaad alleen maar toppers en de games komen daar ook als eerste op uit. 😀

Anoniem

Voor die paar exclusieve titels misschien nog, maar die zijn toch niet belangrijk meer. Ik koop ook geen PS4. De volgende consoles worden de laatsten en zeker die van Sony.

Anoniem

Huh? Waarom zou je goedkope bundels kopen als op de PC toch alles veel beter is?

Anoniem

Ik koop al lang geen games meer voor de PS3. PC doet alles toch veel beter en dat zal met de PS4 net zo zijn. PS4 komt er bij mij niet in bij launch maar misschien wel heel wat later als er goedkope bundels zijn. Het blijft een stuk speelgoed.

Anoniem

Er zijn nog een paar excl games die ik echt ga aanschaffen; 

Anoniem

The Last of Us, en Beyond, two Souls. En natuurlijk GTA.

Anoniem

Ik houd mijn PS3 omdat ik nog wel een game of tien heb liggen die ik op platinum wil uitspelen.

Anoniem

Maar de PS4 komt zeker weten in huis, enkel in de realese maand :clap:

Anoniem

Moet zeggen dat ik Injustice ook erg leuk vind, die ga ik deze week ook halen als ie uit komt. Voor de rest denk ik alleen nog GTA5 voor de PS3, heb alvast geld opzij gezet voor de PS4 🙂


Naar boven
13
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x