Sony introduceert PlayMemories voor 3D-foto’s op de PS3

thumbnail

Sony introduceert PlayMemories, voor het snel en makkelijk weergeven van panoramische 3D-foto’s via de PlayStation 3, 3D BRAVIA of een televisie met 3D-ondersteuning. PlayMemories is een nieuwe toepassing voor PS3 waarmee stilstaande 3D-beelden zijn te ordenen en weer te geven. Vanwege het snel groeiende assortiment van Sony 3D-fotocamera’s is deze slimme 3D-weergavefunctie uiterst welkom. PlayMemories is gratis te downloaden van de PlayStation Store en biedt een compleet nieuwe ervaring voor PS3-gebruikers om hun verzameling van 2D- en 3D-foto’s te bekijken. Via de draadloze DUALSHOCK 3- of SIXAXIS-controller zijn de 3D-foto’s eenvoudig te selecteren, in of uit te zoomen en van alle kanten te bekijken.

De 3D Sweep Panorama legt extrabrede 3D-scènes vast door de sluiterknop ingedrukt te houden en de camera te bewegen van de ene kant naar de andere. Het aanbod digitale fotocamera’s met 3D-ondersteuning, wordt voortdurend groter.

Er zijn momenteel zeven Sony fotocamera’s die de 3D Sweep Panorama bieden. Dit zijn de Alpha NEX-5 en NEX-3, Cyber-shot WX5 en Cyber-shot TX9, plus de nieuwe Alpha 580 DSLR camera en de Alpha 55 en Alpha 33 Translucent Mirror Technologie camera’s.

Vanaf eind september 2010 is PlayMemories gratis te downloaden van PlayStation Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  voor de computer is 3D echt een 3Druimte met X Y en Z assen de coordinaten worden in 3 dimensies berekend…en nu kunnen we die ruimte ook zo beleven door dat we stereoscopische weergave krijgen…de mens heeft van nature ook een stereo visie en ervaart 3D dus ook als het verschil in de afstand tussen 2(stereo) ogen…ik weet niet wat degene hierboven wil aanduiden, maar diepte zien is van nature al bedrog ; )

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  games zijn niet echt 3d, wij noemen het 3d omdat er diepte in spellen zit en je die kan zien, maar die diepte is er niet echt. dus 3d is gewoon 2d+ zeg maar:), ik dacht trouwens ook aan dit toen ik gewoon 3d gaming aangekondigd zag maar toen ben ik maar eens gaan zoeken:)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ik ben er al aan toe, maar mijn portemonnee niet


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx