Sony gebruikt 2 ventilatoren bij PlayStation 5 waarvan één meer geluid maakt

thumbnail

Sony heeft de PlayStation 5 op dit moment op de markt maar slechts enkelen hebben de unit in hun bezit. De mensen van Les Numeriques hebben een interessant feitje bekend gemaakt. Zo zouden er 2 fans in omloop zijn voor de console. Het gaat om de Delta fan, die 39 dB(A) aan geluid produceert, en om fan B, de NIDEC fan, die 43 dB(A) geluid produceert. De verschillende geluidsniveaus zijn nog niet eerder bekend gemaakt en zijn pas opgemerkt na het openen van de case door de Franse nieuws outlet. Zelfs in de standby mode zou de tweede fan een licht verhoogd geluidsniveau produceren, wat komt door de motor van de ventilator. Sony zou de 2 verschillende modellen van de fans op dit moment gebruiken in de PS5, maar het is niet duidelijk welke PS5 unit de ene fan aan boord heeft, en welke de andere met het hogere geluidsniveau. Van de 5 units die men getest heeft zouden er 3 units de luidere fan geïntegreerd hebben. Er gaan zelfs geruchten over een derde model ventilator. Hoewel het verschil in decibel niet groot is, zou het wel hoorbaar zijn voor de betreffende gebruikers. Sony zelf heeft nog niet op de informatie gereageerd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box