Sony: Folding@Home plannen van Microsoft is marketing gericht

thumbnail

Sony heeft via de website van Eurogamer laten weten dat Microsoft’s plannen voor de introductie van een vergelijkbaar Folding@Home product op de Xbox 360 enkel een promotiestunt is voor hun console. Hun intentie zou dan ook enkel gebaseerd zijn op persoonlijke PR, en niet om hetgeen waar het om gaat: het daadwerkelijk bestrijden van ziektes. Microsoft zou zichzelf goed in het daglicht willen zetten door de ondersteuning van dergelijke software aan te bieden aan de gebruikers. “Wij willen de PS3 verkoop niet stimuleren met Folding@Home, Microsoft heeft volgens mij wel dergelijke plannen”, zo denkt Tretton. Daarnaast denkt de Sony woordvoerder dat de Xbox 360 niet krachtig genoeg is om hetzelfde te realiseren als de PS3 momenteel doet.

“I think to look at it as a marketing platform is something that a company certainly wouldn’t want to do. I’m certainly not insinuating that’s Microsoft’s motivation, but I’m not even sure how relevant it is to what we’re doing. Would they be even having this conversation if we weren’t doing it? I don’t know.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box