Sony Cambridge werkt aan nieuwe, nog onaangekondigde PS3 game

thumbnail

Sony Cambridge werkt momenteel aan een nieuwe, nog onaangekondigde titel voor de PlayStation 3. Een recente job listing heeft dit weten te onthullen. SCE Cambridge werkt momenteel nog hard aan de game LittleBigPlanet voor de PlayStation Portable en zoekt een Adobe Flash Animator die het nodige verstand heeft van animeren. Enige weet van actionscripting is ook een voordeel bij het nemen van de baan. De developer werkte in het verleden ook al mee aan de ontwikkeling van games als Heavenly Sword en MediEvil. Ook boden zij ondersteuning aan de teams achter Killzone 2, WipEout en PlayStation Home.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  11 maanden geleden

  Hopelijk komen ze met een goed spel.. voor de ps3/psn maakt niks uit! maar ben benieuwd… en ik vraag me ook af waar lightbox interactive mee bezig is meshcien met dat starhawk maar het zal nog wel ff duren voor dat we eindelijk weten waar hun mee bezig zijn:(


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box