Soldier of Fortune: Pay Back daagt je uit met nieuwe trailer

thumbnail

Activision heeft onlangs meer laten weten over de nieuwste Solider of Fortune game welke de subtitel Pay Back bezit. Het spel zou nog dit jaar uit moeten komen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Ditmaal bestuur je Thomas Mason, die eveneens een huurling is die werkt voor de geheime organisatie The Shop. Zijn missie is de wereld behoeden voor een kwaadaardig complot om wereldwijd chaos te veroorzaken. Mason zal zich moeten bewijzen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Oost-Europa. Met sub-machine guns, assault rifles, projectile explosives, weapon attachments, sniper rifles en prototype wapens uit de toekomst kun je jezelf verweren.

De vijanden die je omver mag gaan knallen bestaan uit terroristen, bendeleden, vijandelijke soldaten en oproerlingen. Dankzij de kracht van de next-gen consoles en de PC reageren de vijanden zeer realistisch op de manier waarop ze geraakt worden. Ook is belangrijk hoe hard de kogel aankomt. Het spel bevat ook een multiplayer waarin we bekende modi als deathmatch, team DM, elimination, team elimination, capture the flag en demolition mogen verwachten. Het spel zal begin volgend jaar gaan verschijnen (HD-versie).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box