Skate 3 demo rolt weer een stuk dichterbij

thumbnail

Black Box, een studio van Electronic Arts Inc., heeft vandaag aangekondigd dat de demo van Skate 3 vanaf 15 april 2010 beschikbaar is op Xbox LIVE Marketplace en PlayStation Network. De demo geeft gamers een voorproefje van het nieuwe skateparadijs Port Carverton. Je kunt op het universiteitsgebied kiezen uit meerdere singleplayer- en multiplayer-uitdagingen, waaronder Domination, Gebiedsverovering en de ultieme bottenbreker Hall of Meat.

Naast de speltypen en uitdagingen, kun je in de demo werken aan je skate-skills in de totaal nieuwe Skate School van Coach Frank. Met de nieuwe functie Objecten neerzetten kun je maar liefst 24 verschillende items gebruiken om het terrein van de universiteit volledig aan te passen en de demo te spelen zoals jij dat wilt. Leg je meest waanzinnige trick in de game vast met de Replay-editor en upload je beeldmateriaal naar het razendpopulaire Skate Reel.

SKATE 3 is de ultieme sociale skateboard-ervaring. Stel je eigen team samen en neem het online op tegen andere teams in teamuitdagingen. In SKATE 3 wordt skateboarden naar een nog hoger niveau getild met meer tricks, betere actie naast je board en waanzinnige valpartijen in Hall of Meat.

SKATE 3 ligt op 12 mei in de winkel (in Noord-Amerika al op 11 mei) en is verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem en het PlayStation 3 computer entertainment systeem.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Deze laat ik voorbij gaan, deel 2 was ook niet veel nieuws. Ik heb helaas niet echt het gevoel dat ik iets nieuws krijg bij Skate 3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Mijn zoon kijkt hier rijkhalzend naar uit. Ik niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  hmm die wil ik wel eens proberen


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx