Sims Sessions, het in-game muziekfestival met Bebe Rexha, Glass Animals en Joy Oladokun begint

thumbnail

Het evenement van de zomer is begonnen! Vanaf vandaag kunnen Simmers overal ter wereld uit hun dak gaan met topartiesten als Bebe Rexha, Joy Oladokun en Glass Animals’ leadzanger Dave Bayley in Sims Sessions*, het allereerste in-game muziekfestival van De Sims.

Vanaf vandaag 19:00 uur tot 7 juli 7:00 uur kunnen Simmers genieten van een te gek muziekfestival in De Sims 4, met Simlish-optredens van de tweevoudig Grammy-genomineerde popster Bebe Rexha, Glass Animals’ leadzanger Dave Bayley en zangeres, songwriter en producer Joy Oladokun. Spelers kunnen tijdens het festival ook hun favoriete festivaloutfit samenstellen, een tentje opzetten en exclusieve digitale merchandising van Bebe Rexha, Glass Animals en Joy Oladokun scoren.

Om het festival bij te wonen, moeten spelers het basisspel De Sims 4 geïnstalleerd hebben en de instructies in beeld opvolgen. Zodra de muzikale activiteiten beginnen, kunnen spelers en hun Sims meejammen op de hitsingle van Glass Animals’ Heat Waves en Joy Oladokuns powerballade Breathe Again, voordat Bebe Rexha onder begeleiding van de piano haar Simlish-versie van Sabotage afkomstig van haar tweede studio-album Better Mistakes ten gehore brengt.

Spelers kunnen zich ook aansluiten bij De Sims, Bebe Rexha en een aantal andere getalenteerde muzikale persoonlijkheden voor een virtuele #SimlishSessions karaoke-uitdaging op TikTok. Simmers kunnen het virtuele podium betreden om hun Simlish-zangkunsten ten gehore te brengen, duetten met Bebe Rexha te delen en hun eigen twists te verzinnen op haar single Sabotage om kans te maken door de popster te worden gerepost.

Meer informatie over de Sims Sessions en deelname aan de festiviteiten vind je hier. Vergeet niet @TheSims te volgen op TikTokTwitter of Instagram, De Sims te liken op Facebook en TheSims4.com te bezoeken. De Sims Sessions is een gratis ervaring voor spelers die het spel De Sims 4 bezitten. Als je De Sims 4 nog niet bezit, kun je het spel tijdelijk voor een speciale prijs kopen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box