Sims Dierenverhalen vanaf vandaag officieel verkrijgbaar

thumbnail

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat De Sims Dierenverhalen voor de PC nu te koop is. Het spel bevat leuke personages en makkelijk speelbare verhaallijnen, die zowel nieuwe als ervaren spelers zeker zullen aanspreken. De Sims Dierenverhalen is het nieuwste spel in de reeks De Sims Verhalen, een serie spellen uit EA’s De Sims-productlijn, speciaal voor de laptop. In De Sims Verhalen kun je je uitleven zonder banden te verbreken. Hou contact met je vrienden via instant messenger en e-mail, terwijl je het spel in een apart venster speelt!

De Sims Dierenverhalen is gebaseerd op De Sims 2 Huisdieren, waarvan wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren zijn verkocht. Het is het tweede spel in een nieuwe reeks, genaamd De Sims Verhalen. In het makkelijk speelbare speltype ‘Verhaal’ kun je kiezen uit twee verschillende verhaallijnen. Volg het leven van Alice of van Steven, twee boeiende personages die er gaandeweg achterkomen dat ook huisdieren hun eigen willetje hebben!

Beide verhalen bestaan uit twaalf hoofdstukken. Samen met je Sims beleef je unieke en vermakelijke gebeurtenissen vol humor, gemene streken en heldhaftige wendingen. Kruip in de huid van Alice, wiens huis in beslag dreigt te worden genomen door de rijke en meedogenloze landeigenaar Diana van Zaai. Lukt het haar hond Sam om niet alleen de lokale hondenshow te winnen, maar ook de bijbehorende geldprijs, zodat ze hun huis kunnen redden? Of hoe zal chef-kok Steven reageren als zijn voorspelbare vrijgezellenleventje op z’n kop wordt gezet door Diva, de verwende kat van zijn nichtje? Als speler ontdek je de antwoorden op deze vragen en nog vele andere, terwijl je geniet van de klassieke gameplay van De Sims.

“Met De Sims Dierenverhalen kun je in de zomer van een lekker lang verhaal genieten,” zegt Rod Humble, Hoofd Studio van The Sims Division. “Wat zo leuk is aan De Sims Dierenverhalen, is dat de volledige Sims-beleving er ook in zit. Dus je kunt het verhaal volgen en daarna verder spelen met de personages, je eigen weg volgen wanneer je maar wilt of je eigen Sims creëren en een virtueel leven leiden. Het spel is speciaal ontwerpen om goed op laptops te draaien, dus ideaal om op het strand of op vakantie te spelen!”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx