Sierra lanceert de physics-based puzzle platformer Shiftlings

thumbnail

Sierra lanceert vandaag Shiftlings voor current-gen consoles en PC. De side-scrolling puzzle platform game is ontwikkeld door de onafhankelijke studio Rock Pocket Games.

Shiftlings geeft een grappige draai aan physics-based puzzle platform games. De hoofdrolspelers zijn namelijk twee buitenaardse ingenieurs die met elkaar verbonden zijn via een luchtslang tussen hun ruimtepakken. Door lucht heen en weer te blazen kunnen de Shiftlings hun pakken opzetten of leeg laten lopen om door nauwe doorgangen te kruipen, zware objecten te verplaatsen en enorm hoog te springen terwijl ze elkaar stap voor stap meeslepen in de game.

Shiftlings bevat meer dan 50 levels. Als speler reis je door vijf astronomische werelden en zo ontdek je allerlei collectibles. Je kunt de game alleen spelen, door beide komische helden te besturen, of samen met vriend voor de online of local two-player cooperative multiplayer kiezen.

De game heeft als setting een intergalactische reality TV show. De cartoonachtige presentatie leent zich perfect voor de humor in Shiftlings. In het avontuur ben je als speler zowel deelnemer als toeschouwer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box