Sieges, Raids en meer in Season 6 van Warcraft Rumble

thumbnail

Season 6 komt eraan, en het is ons grootste seizoen tot nu toe! We zijn vorige week met een knal van start gegaan door een gloednieuwe functie te introduceren: Sieges! Deze hapklare coöpavonturen met drie missies nodigen jou en een gildegenoot uit om de legendarische steden van Warcraft te belegeren, met een aantal machtige nieuwe beloningen in het vooruitzicht. Onze eerste Siege, Stormwind, is op 29 mei gelanceerd en je kunt de teaser hier bekijken!

Vanaf vandaag voeren we de hitte op met de introductie van onze eerste Raid: Molten Core! Molten Core werd voor het eerst onthuld op BlizzCon 2023 en is de grootste uitdaging die Warcraft Rumble te bieden heeft. Een coöpwedstrijd waarin jij en een vriend(in) je vaardigheden, verstand en Mini’s op de proef stellen tegen Ragnaros en zijn volgelingen. Molten Core biedt steeds krachtigere beloningen op weg naar de ultieme prijs: Ragnaros zelf als speelbare Leader! Daar heeft hij misschien wel het een en ander over te zeggen in onze nieuwste trailer.

Stormwind en Molten Core wisselen elkaar om de twee weken af. Je kunt meer informatie vinden op onze blog!

Tot slot introduceren we nog een mini in onze nieuwe Cenarion-familie! Terwijl hun volledige release nog even op zich laat wachten in Season 7, is de nieuwe spreuk Earth and Moon al beschikbaar in Season 6! Elke keer dat een Cenarion Mini wordt gespeeld, wisselt deze hybride spreuk tussen Starfall voor enorme elementaire schade en Entangling Roots om vijanden in een gebied te immobiliseren en te vergiftigen.

Voor een volledig overzicht van alles wat nieuw is in Season 6 en een voorproefje van wat komen gaat in Season 7, ga je naar onze blog!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx