Sid Meier’s Pirates! vaart de winkels binnen

thumbnail

2K Games heeft aangekondigd dat het spannende piraten avontuur, Sid Meier’s Pirates!, nu verkrijgbaar is voor de Wii voor € 39,99. Na een succesvolle muiterij stappen gamers in de schoenen van de kapitein van het schip en bemannen één van de 27 volledig naar smaak te customizen schepen rond de Caribische eilanden waar veel schatten te vinden zijn. Met behulp van kanonsschepen of zwaardgevechten moeten spelers hun vijanden afweren terwijl ze op de exotische eilanden en de omringende wateren op jacht gaan naar de verborgen schat.

“Overlopend van stoere piratenactie is Sid Meier’s Pirates! één van die zeldzame games die zowel leuk is voor fans van het origineel als voor jongere gamers voor wie de serie nieuw is,” aldus Cristoph Hartmann, president van 2K.

Sid Meier’s Pirates! is van origine ontwikkeld door Firaxis Games en aangepast voor de Wii door 2K China en Virtuous en bevat de klassieke mini-games van de originele titel zoals Sword Fighting, Ship Combat en Dancing, én twee nieuwe mini-games gekoppeld aan de Wii controls: Bombardment en Lock Picking. De game heeft een open karakter wat kapiteins de kans van hun leven geeft om fortuin te bemachtigen, beroemd en berucht te worden als ze zoeken naar ontvoerde familieleden en wachten op de kans om de slechte Marquis de la Montalban te vinden en eens en voor altijd te verslaan.

Sid Meier’s Pirates! biedt action-packed naval battles waarin kapiteins zich uit de klauwen van hun tegenstanders moeten manoeuvreren terwijl ze gebruik maken van de heersende wind om het vijandelijke schip te overmeesteren of te laten zinken. Aan land zullen kapiteins afdalen naar de steden langs de kust en deze plunderen, handelen met de lokale bevolking, geheime missies ondernemen, op zoek gaan naar geheime schatten, vechten met zwaarden en pistolen, de steden langs de kust bezetten en de hele nacht dansen met de dochter van de gouverneur. Sid Meier’s Pirates! brengt meer piratenactie dan ooit tevoren naar de Wii fans.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  ik hoop dat hij ook nog op de ps3 komt hou van dat soort games


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx