Shogun 2: Rise of the Samurai verschijnt 27 september

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben aangekondigd dat Rise of the Samurai, de nieuwe downloadbare campagne voor het zeer goed ontvangen Total War: SHOGUN 2, vanaf 27 september verkrijgbaar is bij digitale distributeurs.

Om de release van ‘The Rise of the Samurai’ te vieren, krijgen spelers op de releasedatum een gratis update met drie nieuwe soorten kastelen op vijf nieuwe kaarten. Hiermee komt het totaal voor de campagne van Shogun 2 uit op vijftien nieuwe belegeringskaarten. The Creative Assembly zal in de toekomst tevens weekenden met dubbele XP organiseren, zodat alle Shogun 2-spelers in online gevechten twee keer zo veel ervaring verdienen voor hun eenheden en avatars. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

De update introduceert daarnaast aanzienlijke verbeteringen voor multiplayer. Via het nieuwe ‘prestigesysteem’ kunnen avatars nieuwe carrièreniveaus bereiken en worden er diverse tweaks geïntroduceerd om het spel nog meer in evenwicht te brengen. Daarnaast zijn er talloze aanpassingen die de Shogun 2-ervaring nog verder verbeteren. Natuurlijk is de update gratis, dus je hoeft Rise of the Samurai niet te kopen om van deze uitbreidingen te profiteren. Banzai!
Total War: SHOGUN 2 tilt de enorm succesvolle Total War-serie nog hoger door de eigenschappen uit eerdere games, zoals volledige 3d-gevechten te land en ter zee en een gedetailleerde campagnekaart, te perfectioneren en een spannende nieuwe multiplayermodus toe te voegen. Total War: SHOGUN 2 is uitgebracht in maart 2011.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x