Shift 2 Unleashed voor iOS verkrijgbaar

thumbnail

EAi heeft op de E3 Origin mobile aangekondigd, een nieuwe mobiele versie van EA’s Origin. Origin is een digitale game service voor verschillende platformen waarmee je jouw vrienden kunt vinden en samen met ze de games van EA kunt spelen. Origin mobile is in de USA al gelanceerd met Scrabble en de service is nu ook beschikbaar met Need for Speed: Shift 2 Unleashed in de App Store.

In Origin hebben spelers één profiel voor zowel mobiel en pc, waarmee ze in contact kunnen komen met hun vrienden op beide platformen: voeg vrienden toe op jouw mobiel en chat met dezelfde personen via de pc.
Via Origin kun je zien wat jouw vrienden downloaden, wat ze spelen, tegen wie, waar ze winnen en waar ze nog wat hulp kunnen gebruiken.

RACE NAAR DE TOP MET ORIGIN’S NIEUWE OPTIES
EA’s Need for Speed: Shift 2 Unleashed voor iPad, iPhone en iPod touch is de eerste mobiele game met uitgebreide opties voor Origin.

De game opties Career Mode en het compleet nieuwe Quick Race Trial brengen al nieuwe uitdagingen, maar het nieuwe Leaderboard Challenges laat Origins sociale mogelijkheden van de game zien. Door de leaderboards in Origin kunnen spelers direct tegen hun vrienden racen of hun vrienden uitdagen en opscheppen over hun resultaten door middel van nieuwsberichten in Origin. Spelers hebben toegang tot meer race events en ontvangen gratis in-game credits als ze registreren voor Origin.

PAS JOUW AUTO AAN
We hebben 40 geweldige auto’s beschikbaar in Shift 2, inclusief de exclusieve Pagani Huayra, verschillende auto’s van het Team Need for Speed racing team en favorieten zoals Lamborghinis, Porsches en meer.
Spelers verdienen credits waarmee ze de auto kunnen upgraden met bijvoorbeeld nieuwe banden of versnellingen. Rij nog harder met nitrous boots, personaliseer jouw auto met spoilers, velgen, body kits en jouw eigen lak.

NIEUWE LOCATIES EN TRACKS
Spelers kunnen hun vaardigheden testen in verschillende game opties en in meer dan 40 events. Navigeer door de bomen van de Black Forest, de woestijnen van Abu Dhabi en de waterkanten van Rio terwijl je vecht voor de eerste plaats. Voel iedere kras en botsing dankzij de fantastische visuals.

DE GORDEL IS VERPLICHT
De nieuwe camera’s op de helm geeft spelers een nog realistischer gevoel terwijl ze in de cockpit zitten en ongekende snelheden behalen van meer dan 320 kilometer per uur. We hebben de visuele details in de auto verbeterd waardoor het er nog authentieker uitziet. De grafische verbeteringen en de nieuwe controls geven een gevoel van actie en snelheid.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box