September de maand van de Gamersdag 2008

thumbnail

20 september aanstaande zal in het FC Utrecht stadion Galgenwaard Gamersdag 2008 gehouden worden. Gamersdag is een game-event dat dit jaar voor de vijfde keer gehouden gaat worden door Nintendoliefhebbers voor Nintendoliefhebbers. Groot onderdeel van Gamersdag is het spelen van toernooien op zowel de Wii en de Nintendo DS.

Op Gamersdag 2008 zullen de bezoekers zich geen moment vervelen. Bezoekers kunnen deelnemen aan de Gamersdag toernooien, dit jaar met Mario and Sonic at the Olympic Games voor de Nintendo DS, Mario Kart Wii en Super Smash Brothers Brawl voor de Wii. Dankzij de grootste sponsor Ubisoft zullen de Rabbids naar Gamersdag 2008 komen, want voor het eerst zal namelijk Rayman Raving Rabbids TV Party voor de Wii speelbaar zijn in Nederland op Gamersdag 2008. Ubisoft zal ook verschillende coole goodies gaan uitdelen van de konijnen.

In samenwerking met Activision zullen er op Gamersdag 2008 twee Guitar Hero competities worden gehouden. Allereerst gaan we rocken op de Wii met Guitar Hero: Aerosmith en zullen we bepalen wie het beste is in Guitar Hero: On Tour voor de Nintendo DS. Uiteraard zijn er coole goodies te winnen in beide competities. De dag voor Gamersdag 2008 verschijnt het langverwachte Star Wars The Force Unleashed en deze game zal natuurlijk ook op de Wii speelbaar zijn op het event. Degenen met de beste lightsaber skills maken kans op vette Star Wars goodies.

Dit jaar zullen dankzij de retro winkel BackGames, gelegen in Leiden, wederom retro toernooien gespeeld gaan worden op de NES, Super NES en de Nintendo 64. Bij deze retro toernooien kan jong en oud ontdekken hoe Nintendo groot is geworden met games maken en waarbij ze verschillende retro goodies/games kunnen winnen. Ben je op zoek naar games voor de NES, Game Boy, Super NES, Nintendo 64, GameCube of andere retro consoles/handhelds dan kan de bezoeker ook daarvoor terecht bij de Backgames stand op Gamersdag 2008. Door de sponsors Nintendo, SEGA en EA Games zullen op Gamersdag 2008 heel veel goodies en games voor de Wii en Nintendo DS te winnen zijn voor zowel de mensen die mee doen aan de Gamersdag toernooien als voor de bezoekers die niet mee doen aan de toernooien. Daarnaast zal dankzij HUB uitgevers BV elke bezoeker (zolang de voorraad strekt) bij de ingang van Gamersdag 2008 een gratis Power Unlimited, [N]Gamer en GMR magazine ontvangen en dankzij Blammo Publishing een gratis Crown magazine. Geen enkele bezoeker gaat dus met lege handen naar huis. Maar dat is nog lang niet alles wat er te doen zal zijn op Gamersdag 2008, maar wat dat allemaal is kunnen we nog niet verklappen. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x