Seizoen vijf van Call of Duty Modern Warfare breidt Warzone uit

thumbnail

Terwijl de chaos in Verdansk toeneemt en de Armistice-alliantie haar breekpunt nadert, mengt een nieuwe kracht zich in het conflict: de Shadow Company. Dit bedrijf valt op explosieve wijze de wereld van Modern Warfare binnen om de Allegiance te versterken, ondanks dat de schutters onafhankelijk en volgens hun eigen regels lijken te opereren.

Ontwikkelaar Infinity Ward levert met deze update ook een uitbreiding van de Warzone-map. Voor het eerst worden de deuren van het stadion geopend, samen met het treinstation en een reusachtige, non-stop rijdende goederentrein die je als mobiele uitvalsbasis kunt gebruiken! Daarnaast kun je in het nieuwe seizoen vier nieuwe multiplayer-maps verkennen: een nieuwe Ground War-ervaring, twee 6v6-maps en een Gunfight-map voor hectische gevechten.

De nieuwe content wordt ondersteund door nieuwe game modes voor zowel Multiplayer en Warzone, als een robuuste Battle Pass-systeem dat content bevat wat je gratis kunt verdienen.

Verlengd weekend gratis multiplayer
Free-to-play Warzone-spelers kunnen de multiplayer van Modern Warfare Multiplayer gratis spelen vanaf 18 uur op vrijdag 7 augustus tot 18 uur op woensdag 12 augustus. Spelers kunnen strijden op vijf multiplayer-maps, inclusief de nieuwe maps Suldal Harbor en Petrov Oil Rig. De playlist wordt een gevarieerde mix van deathmatches en objective-modes, zodat spelers steeds weer worden uitgedaagd om andere tactieken toe te passen.

Ga voor meer details over modes, maps en wapens en informatie over de Season 5 Battle Pass naar https://www.callofduty.com/nl/modernwarfare.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x