SEGA’s grootste tennisspel baant zich een weg naar de Wii

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag aangekondigd dat de Virtua Tennis-serie voor het eerst in de geschiedenis zal worden uitgebracht voor het Wii-systeem. Het spel zal in mei 2009 in de winkels liggen. Wii-eigenaars kunnen eindelijk de baan op van dit bijzonder populaire tennisspel, dat voorzien is van alle functies en speelhalactie die van Virtua Tennis het meest geprezen en de best verkochte tennisserie ter wereld hebben gemaakt.

Virtua Tennis 2009 voor de Wii bevat hetzelfde indrukwekkende spelersrooster als Virtua Tennis 2009 op andere platforms, zodat topsterren als Roger Federer, Rafael Nadal, Marija Sjarapova en Venus Williams allemaal hun opwachting in het spel zullen maken. Hetzelfde geldt voor nieuwe spelers in de serie, zoals Andy Murray en Ana Ivanoviæ. Binnen de solomodus, de multiplayermodus en de online modus zullen meer dan 40 levendige baanomgevingen beschikbaar zijn, waardoor Virtua Tennis 2009 voor een Wii-titel zowel online als offline indrukwekkend veel diepte krijgt.

De Virtua Tennis-serie heeft zo veel eigenschappen die zich perfect lenen voor het Wiiplatform, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. SEGA is blij dat deze versie eindelijk kan worden gerealiseerd. Vooral de baanspelletjes voor meerdere spelers zijn ontzettend leuk voor mensen die vanuit hun comfortabele huiskamer met het hele gezin willen spelen! De lijst met baanspelletjes is voor Virtua Tennis 2009 tevens bijgewerkt. Dat betekent dat oude Virtua Tennis-favorieten weer zullen terugkeren en dat je kunt genieten van een aantal vernieuwde klassiekers en 5 nieuwe games. Virtua Tennis 2009 voor de Wii werkt met de officiële Davis Cup®-licentie en de World Tour-modus, waarin Wii-eigenaars Virtua Tennis online kunnen spelen.

Naast de Wii wordt Virtua Tennis 2009 in mei 2009 ook uitgebracht voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem, het PlayStation 3 computer entertainment systeem en de pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box