SEGA: NFT’s worden niet ondersteund als het alleen maar om geld verdienen gaat

thumbnail

SEGA heeft aangegeven dat het geen gebruik zal maken van NFT’s wanneer het neerkomt op het ‘simpel verdienen van geld’. Het moet nuttig zijn voor de gebruikers. Ubisoft, Square-Enix en Konami gaven ook al aan interesse te hebben in NFT’s, waarmee je ingame content kunt kopen. Via de VGC laat SEGA CEO Haruki Satomi weten dat men nog vooral aan het verkennen is. Eerder kondigde Konami al aan dat de Konami Memorial NFT Collection er aan komt, waarbij 14 unieke artworks van de Castlevania-serie geveild worden.

We willen experimenten gaan doen om te kijken wat we ermee kunnen. We hebben nog geen uiteindelijk besluit genomen wat dat betreft. Er zijn veel negatieve reacties en er zijn al veel aankondigingen waarbij uitgevers NFT’s gaan integreren in games. We moeten er voorzichtig mee omgaan en evalueren hoe we het kunnen introduceren. Het moet iets worden dat geaccepteerd wordt door de gebruikers, dan zullen we kijken wat we ermee kunnen doen. Als het een simpel idee van geld verdienen is, dan gaan we er niet mee verder.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box