SEGA kondigt Wacky World of Sports aan

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag Wacky World of Sports aangekondigd, een krankzinnig nieuw sportspel dat exclusief wordt uitgebracht voor het Wii-systeem. Wacky World of Sports, dat de videogamewereld voor het eerst laat kennismaken met een aantal van de obscuurste sporten ter wereld, ligt eind 2009 in de winkels.

In het spel maak je een reis rond de wereld om een aantal minder bekende sporten te spelen uit landen als Italië, Nederland en Australië. De tien sporten in het spel beginnen allemaal eenvoudig, maar hoe verder je komt, des te extremer ze worden!Tonijnsmijten is al een paar jaar bijzonder populair, maar hoe ver kun je die tonijn gooien vanuit je luie stoel in de woonkamer? Haal een oude leunstoel tevoorschijn om mee te doen aan Meubelracen, maar zorg er wel voor dat oma er niet meer in zit, want die stoelen gaan wel hard! En alsof dat nog niet bizar genoeg is… wat dacht je van Extreem Strijken, waarbij je shirts moet strijken op 300 meter hoogte?

Wacky World of Sports is een verzameling van de meest krankzinnige sporten die SEGA ooit heeft gezien, aldus Gary Knight, European Marketing Director, SEGA Europe. Het spel tilt partygames naar een volledig nieuw niveau en zal absoluut scoren bij gezinnen. Door gebruik te maken van de unieke besturing van de Wii, maakt Wacky World of Sports deze nogal ongewone sporten voor iedereen toegankelijk!

De verbijsterende sportactie in Wacky World of Sports is toegankelijk voor vrienden en familie in de partystand voor meerdere spelers, waarin je het tegen elkaar kunt opnemen om te kijken wie de beste is. Je kunt ook één van de grootse personages in de Tourstand kiezen om de wereld over te reizen, de huidige kampioenen te verslaan en de Wereldkampioen van Krankzinnige Sporten te worden!

Wacky World of Sports wordt eind 2009 uitgebracht voor de Wii.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x