SEGA kondigt Sonic Unleashed officieel aan

thumbnail

SEGA of America en SEGA of Europe Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat ieders favoriete egel in de binnenkort verwachte titel Sonic Unleashed nieuwe wegen zal banen en tegelijkertijd trouw zal blijven aan zijn wortels. Het nieuwste deel in deze franchise, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, is ontwikkeld door de vermaarde studio Sonic Team. Het spel neemt spelers mee op een onvergetelijke reis rond de wereld op een manier die nog nooit in de wereld van Sonic is vertoond. De game wordt later dit jaar uitgebracht voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem, het Wii-systeem van Nintendo en de PLAYSTATION 2.

Sonic Unleashed is gebaseerd op een krachtige nieuwe ‘Hedgehog Engine’, die naadloze cameraovergangen van 3d naar 2d mogelijk maakt en een rijke, uitgebreide wereld kan genereren waarin je meerdere paden kunt volgen. De Hedgehog Engine, die drie jaar in ontwikkeling is geweest, combineert een visueel rijke next-genuitstraling met elementen uit de klassieke Sonicspelmechanica en geeft de spelervaring voor zowel Sonic-fans als nieuwkomers in de franchise een nieuwe betekenis.

“Door rijke en levendige landschappen te combineren met dynamische gezichtspunten, weet Sonic Unleashed een fascinerende 3d-ervaring te bieden en tegelijkertijd de 2d-spelelementen en fantastische werelden tot leven te brengen die de fans van Sonic zo goed kennen en graag zien”, aldus Gary Knight, European Marketing Director van SEGA Europe. “Naast deze klassieke Sonic-spelervaring kunnen spelers in Sonic Unleashed op een volledig nieuwe manier in de huid van Sonic kruipen als de duisternis valt… waardoor dit zijn spannendste avontuur tot nu toe wordt!”

Sonic moet de wereld weer in elkaar zetten nadat deze in stukken is gebroken door de kwaadaardige Dr Eggman. Hiervoor moet hij gebruikmaken van de kracht van de smaragden van chaos. Sonic voert een race tegen de klok en komt in een ongebruikelijke situatie terecht die hem als nooit tevoren op de proef zal stellen. Door talloze levels boordevol actie te doorlopen die de zeven gebroken continenten van de wereld beslaan, moeten gamers de verbazingwekkende talenten van Sonic ontketenen om de wereld en hemzelf te redden!

De mogelijkheid om Sonic overdag en ’s nachts op verschillende manieren in te zetten is binnen de Sonic-franchise een volledig nieuwe manier van spelen. Daarnaast kan er in klassieke Sonicstijl op hoge snelheden worden gerend en gevochten. De mogelijkheden van Sonic op het gebied van snelheid worden onderstreept door vier nieuwe modi, terwijl de gloednieuwe
gevechtstechnieken, bewegingen en functies het spel diepgang en variatie geven. En als de zon in Sonic Unleashed onder gaat, verandert Sonics nieuwste zoektocht in een heel ander avontuur…

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x