SEGA kondigt "SEGA Superstars Tennis" aan

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag SEGA Superstars Tennis aangekondigd, een spel dat een aantal van de bekendste en meest geliefde personages uit het SEGA-universum bij elkaar brengt in één van de meest ongewone en waanzinnige omgevingen ooit. SEGA Superstars Tennis, dat wordt ontwikkeld door Sumo Digital Ltd., wordt uitgebracht voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem en de PlayStation 2 van Sony, het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, en de Wii en de DS van Nintendo. Alle versies liggen begin 2008 in de winkel.

SEGA Superstars Tennis bevat meer dan 15 speelbare SEGA-idolen, waaronder Sonic the Hedgehog, AiAi uit Super Monkeyball fame, Ulala uit Space Channel 5 en Amigo uit Samba De Amigo. Naast unieke eigenschappen hebben alle personages tevens hun eigen supervaardigheden, die elke gespeelde wedstrijd weer een heel ander ‘effect’ geven!

In de modus voor vriendschappelijke wedstrijden kun je Sonic of een ander personage uitdagen voor een wedstrijd op één van de vele tennisbanen, waaronder Sonics eigen baan in Green Hill Zone of de Carnival Park-baan van Amigo. Vanaf de kant word je altijd toegejuicht door SEGA-sterren, waar je ook speelt. En als je met een zelf gekozen partner meedoet aan de waanzinnigedubbelspellen, kun je nog hele ongewone teams tegenkomen! Bewijs dat jouw SEGA-held de ster van SEGA Superstars Tennis is door zilverwerk te verzamelen in de toernooimodus. Je krijgt tevens de kans om talloze spannende extra’s vrij te spelen: binnenkort zullen we daar meer over vertellen!

Als aanvulling op de toernooimodus en de modus voor vriendschappelijke wedstrijden kun je op een nieuwe en innovatieve manier genieten van een aantal klassieke titels van SEGA. Daarnaast vind je op elk platform weer een andere exclusieve speelmodus, waaronder online modi voor de Xbox 360- en PlayStation 3-versies!

“SEGA Superstars Tennis heeft het in zich om één van de leukste en meest toegankelijke sportgames ooit te worden”, aldus Gary Knight, European Marketing Director. “Het fantastische team van Sumo Digital heeft toegang gekregen tot een schat aan intellectuele eigendommen van SEGA. Je zult je verbazen over de iconen die in het spel hun opwachting maken!”

SEGA Superstars Tennis wordt begin 2008 uitgebracht voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem en de PlayStation 2 van Sony, het Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft, en de Wii en de DS van Nintendo.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx