SEGA kondigt Rhythm Thief & The Emperor’s Treasure

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. hebben vandaag exclusief voor de Nintendo 3DS het spel Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure aangekondigd. In Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure gaan spelers een mysterieus en ritmisch avontuur aan in Parijs, dat op de nieuwe handheldconsole van Nintendo tot leven wordt gebracht met ongelooflijke 3d-beelden. Voer het tempo begin 2012 op in het meest mysterieuze muzikale avontuur ooit voor de Nintendo 3DS.

“Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure combineert ritme, puzzels en een boeiend verhaal dat zich afspeelt in een van de spannendste steden ter wereld, en het doet dat op een manier die nog nooit is vertoond”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA Europe en SEGA of America. “Deze unieke mix maakt op creatieve wijze gebruik van de technologie van de Nintendo 3DS en biedt een boeiende en uitdagende spelervaring, maar het belangrijkst is misschien nog wel dat het gewoon leuk is om te spelen.”

Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure biedt een unieke singleplayer-ervaring met een hoge amusementswaarde, bevat een opzwepende multiplayermodus en maakt gebruik van het innovatieve StreetPass-communicatiesysteem. Ontdek de aanwijzingen achter de schatten die door Parijs verspreid liggen, doe een beroep op je gevoel voor ritme en gebruik al je puzzeltalent om Raphael te helpen en het mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx