SEGA kondigt 3DS game CRUSH3D aan

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. geven vandaag meer informatie vrij over CRUSH3D. CRUSH3D, dat opnieuw is ontworpen voor de Nintendo 3DS, is het unieke platformspel waarin je het perspectief van 2d in 3d kunt veranderen terwijl je puzzels probeert op te lossen die je hersens laten kraken. CRUSH3D, dat voortborduurt op het bekroonde CRUSH, bevat talloze spannende nieuwe functies die speciaal zijn bedacht voor het Nintendo 3DS-systeem, waaronder nieuwe locaties, personages en een intuïtief hintsysteem. CRUSH3D is op 6 september verkrijgbaar in Noord-Amerika. Op 9 september is het spel verkrijgbaar in Europa en Australie.

Navigeer door de surrealistische platformen in Danny’s geheugen. Baan je op elk moment ‘crushend’ een weg van een 2- naar een 3-dimensionale wereld en vice versa. Ontdek hoe ‘crushen’ je naar onmogelijke hoogten brengt, over onoverkomelijke obstakels tilt en zelfs gevaarlijke tegenstanders uit de weg ruimt. CRUSH3D bevat volledige 3d-graphics die de Nintendo 3DS optimaal benutten en biedt tevens de mogelijkheid om in het spel cadeaus achter te laten voor vrienden, via het innovatieve StreetPass-communicatiesysteem.

“CRUSH3D geeft alle gamers een kans om dit zeer goed ontvangen concept te ervaren in volledige 3d”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing van SEGA West. “Met functies die specifiek zijn ontworpen voor dit spannende nieuwe platform heeft CRUSH3D op de Nintendo 3DS zijn thuis gevonden.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Op de PSP was ie echt vet, maar om hem opnieuw te kopen voor de 3ds gaat me te ver.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box