Screens van Overlord: Raising Hell

thumbnail

De game speelt zich af In een volslagen ziekelijke fantasiewereld. Overlord: Raising Hell is een actieavontuur die spelers meedogenloos, vastberaden en zelfs een beetje tiranniek laat gedragen, wanneer zij gebieden plunderen en koninkrijken overwinnen om zich de almachtige Overlord te mogen noemen. Centraal in het spel staat een leger van slaafse kleine wezentjes, bekend als de Minions, en hun aanwezigheid verschaft Overlord: Raising Hell de nodige heerlijk zwarte humor.

Geheel loyaal aan hun Overlord gebruiken Minions hun unieke vaardigheden om dingen te halen, te vechten en zelfs voor hem te sterven. Rasopportunisten als ze zijn, berooft een Minion zijn tegenstander van alle bruikbare wapens en bepantsering. Spelers verzamelen legers van tot wel vijftig Minions terwijl ze de vijf gebieden van de wereld overwinnen. Gebruik de Minions op een tactische manier en ze staan altijd tot je beschikking, klaar om henzelf op te offeren, alleen maar om het illustere hachje van de Overlord te redden.

Overlord: Raising Hell neemt spelers dieper mee in de Overlords wereld met een serie van extra helse levels, één voor elk van de vijf koninkrijken in het spel. Nu de undead zich in de afgrond verzamelen om de macht van de Overlord in de bovenwereld bedreigen, rest je nog slechts één mogelijkheid: regel een Minion leger, daal in de afgrond af en start wederom een nieuwe golf van vernietiging om je onderdanen terug naar huis te laten keren, de gevallen helden voorgoed uit de weg te ruimen en de troon op te eisen in de onderwereld van ieder koninkrijk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box