Scherp je klauwen me X-Men Origins: Wolverine van Activision

thumbnail

De gevaarlijkste held van de X-Men scherpt zijn klauwen, want de game X-Men Origins: Wolverine van Activision Publishing, Inc. en Marvel ligt nu in de winkel. De game is ontwikkeld door de veelgeprezen ontwikkelaar Raven Software en stelt je in staat de brute kracht, herstellende vermogens en onverwoestbare adamantium klauwen van Wolverine te gebruiken. Neem het op tegen gevaarlijke vijanden en ontrafel het mysterieuze verleden van deze mutant. De game is geïnspireerd door de gelijknamige film van Twentieth Century Fox die vanaf deze week in de bioscopen draait. In de game X-Men Origins: Wolverine hoor je de stemmen van enkele van de hoofdrolspelers uit de film, zoals Hugh Jackman (Wolverine), Liev Schreiber (Sabretooth) en will.i.am (John Wraith).

“Nooit eerder deed een game zoveel recht aan het personage van Wolverine als X-Men Origins: Wolverine”, zegt Rob Kostich, onderdirecteur global brand management van Activision Publishing, Inc. “In deze game vind je het vrijgevochten en opvliegende karakter van Wolverine terug. Het fantastische verhaal is een must voor fans van de comic, de film en games in het algemeen.”

X-Men Origins: Wolverine is een groots avontuur vol actie dat recht doet aan Wolverine en verdergaat dan het verhaal van de film. De game speelt zich af op locaties die echt bestaan en vraagt het uiterste van je dierlijke instinct: jaag je vijanden op en maak ze af, ontdek verborgen gevaren en achterhaal de waarheid achter het tragische verleden van Wolverine. Met zijn vlijmscherpe klauwen van adamantium in de aanslag stort dit toekomstige lid van de X-Men zich in razendsnelle gevechten. Hierbij ontwijkt hij diverse gevaren, voert hij uitgebreide combo aanvallen uit en maakt hij zijn vijanden op wrede wijze af. Maar Wolverine richt niet alleen een hoop schade aan. Dankzij zijn herstellende vermogens genezen zijn wonden in real-time.

X-Men Origins: Wolverine Uncaged Editionis ontwikkeld door Raven Studios en verkrijgbaar op het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem, de PLAYSTATION 3 en voor Games for Windows. Deze versies hebben een PEGI-classifcatie van 18+. Eveneens verkrijgbaar zijn de door Amaze ontwikkelde versies van X-Men Origins: Wolverine voor het PlayStation 2 computer entertainment systeem, het PSP (PlayStationPortable)-systeem , het Wii-systeem en de Nintendo DS. Deze laatste versie heeft een PEGI-classifcatie van 12+, de andere versies hebben een classificatie van 16+ gekregen. Bezoek www.uncaged.com voor meer informatie over de game X-Men Origins: Wolverine.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box