Scene it? Bright Lights! Big Screen! aangekondigd

thumbnail

Warner en Screenlife hebben vandaag Scene it? Bright Lights! Big Screen! aangekondigd voor de PS3, de Wii en uiteraard de Xbox 360. Scene it? verschijnt voor het eerst op de PS3 en de Wii. Het film quiz spel bevat films die uitgekomen zijn in 2009 en ‘fan favorite’ Hollywood hits van de afgelopen 40 jaar. Wat verbeteringen betreft heeft het spel duizenden nieuwe vragen, nieuwe single-player opties, party play modi, nieuwe puzzels en speler avatars, mini-games, een nieuwe presentator en een versimpelde gaming interface. Dat klinkt quiztastisch.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar die zal spoedig bekend gemaakt worden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

ik heb deel 1 gedaan. Leuk, alleen jammer dat je het na 5 keer spelen al in de repetitie komt dat je vragen krijgt die je al eerder hebt gehad.

Anoniem

Scene It kan niet tippen aan Buzz, deze mogen ze dus lekker voor de 360 houden.

Anoniem

Scene It! is trouwens een hele leuke game, ik heb de eerste 2 al op de 360 met die aparte controllers, dus deel 3 zal ik ook wel op de 360 aanschaffen. Zeker de moeite waard!

Anoniem

beter zou ik niet zeggen , maar inderdaad als je game A hebt wil niet zeggen dat game B niet welkom is , hoe meer ziel hoe meer vreugde.

Anoniem

Ja en omdat je Resistance hebt wil dat niet zeggen dat je andere FPS niet hoeft. Geldt ook voor andere PS3 games. Wie weet is dit beter dan Buzz.

Anoniem

We hebben Buzz toch al, maar goed, leuk voor de overige platformen.


Naar boven
6
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x