Samsung viert launch Odyssey gaming monitoren met e-sport toernooi

thumbnail

Samsung, marktleider in gaming monitoren*, kondigt zijn eigen e-sport-toernooi aan. Het merk markeert hiermee de uitbreiding van het toonaangevende Odyssey-portfolio gaming monitoren.

De Odyssey League, vernoemd naar de innovatieve reeks gaming monitoren, is een zoektocht naar Europa’s meest fanatieke PUBG-spelers. Spelers die de battle aan durven gaan en bereid zijn te bewijzen dat ze kans maken op een deel van de prijzenpot van € 25.000.

De uitbreiding van het Odyssey-portfolio begon met de introductie van de G7 en G9 in januari op CES en wordt nu vervolgd met de lancering van de meest toegankelijke monitor tot nu toe: de G5. Ontworpen met veeleisende gamers in gedachten, levert de G5 hoge prestaties op elk gebied: een bliksemsnelle responstijd van 1 ms, toonaangevende refresh rate van 144 Hz*, krachtige AMD FreeSync Premium en een scherp Quad-High Definition (QHD; 2560×1440 resolutie) VA-paneel. Bovendien is de G5 voorzien van een geavanceerd, door Samsung ontwikkeld, 1000R-gebogen scherm die de vermoeidheid van je ogen vermindert en afleiding en vertragingstijd elimineert.

Het toernooi, waarvoor de inschrijvingen vandaag openen, bestaat uit nationale kwalificatiewedstrijden en knock-outs in 12 Europese regio’s, lopend van 28 september tot 29 november. De beste spelers uit elke regio gaan door naar de tweedaagse pan-Europese finale op 5 en 6 december.

Regio’s Landen Type Periode
1 & 2 Italië &
Scandinavië
Kwalificatie 28 sept – 1 okt
Knock-out 24 okt
3 & 4 Polen & Oostenrijk/Zwitserland Kwalificatie 5 okt – 8 okt
Knock-out 25 okt
5 & 6 Duitsland & Adriatische regio/Griekenland Kwalificatie 19 okt – 22 okt
Knock-out 31 okt
7 & 8 Tsjechië/Slowakije & Spanje Kwalificatie 26 okt – 29 okt
Knock-out 13 nov
9 & 10 Roemenië &
Frankrijk
Kwalificatie 9 nov – 12 nov
Knock-out 28 nov
11 & 12 Verenigd Koninkrijk &
Benelux
Kwalificatie 16 nov – 19 nov
Knock-out 29 nov
ALLE Alle regio’s EU FINALES 5 + 6 dec

Alle 12 landelijke competities worden live uitgezonden op videostreamingplatform Twitch, vergezeld door regionale talenten, zoals PUBG-superster Dana Dima Gard, oftewel DanucD. De pan-Europese finale wordt live uitgezonden vanuit de Odyssey League e-sport-studio in Berlijn.

Atila Yesildag, Head of Esports EMEA bij PUBG Corporation, zegt: “Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking met Samsung voort te zetten en samen te werken aan de Samsung Odyssey League. Het is geweldig om fans en spelers nog een toernooi om van te genieten te kunnen bieden.”

Meer informatie over het registratieproces, het toernooischema en informatie over waar je het evenement kunt volgen, vind je op odysseyleague.gg.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x