Samenwerking met Yo-kai Watch brengt nieuwe content naar Final Fantasy XIV Online

thumbnail

Het Yo-kai Watch-samenwerkingsevenement getiteld Gather One, Gather All! keert vandaag groter en beter dan ooit terug naar FINAL FANTASY XIV: Online, met gloednieuwe beloningen, inclusief minions, wapens en een mount in Yo-kai-stijl.

Nieuwe Yo-kai-minions en -wapens in dit vernieuwde samenwerkingsevenement

Alle spelers van level 15 en hoger, inclusief nieuwe avonturiers die Eorzea verkennen via de onlangs uitgebreide gratis proefversie, kunnen deelnemen aan dit evenement en zeventien Yo-kai-minions verdienen, inclusief de populaire Jibanyan en nieuwkomer Damona. Daarnaast zijn er zeventien Yo-kai-wapens te verdienen.

Naast alles wat het vorige evenement had te bieden, introduceert deze nieuwe en verbeterde versie van het Yo-kai Watch-samenwerkingsevenement vier nieuwe Yo-kai-minions en Yo-kai-wapens in de Samurai-, Red Mage-, Gunbreaker- en Dancer-klasses, waar zowel nieuwkomers als veteranen gebruik van kunnen maken. Daarnaast kunnen spelers die de uitdaging aangaan om hun verzameling Yo-kai-minions en -wapens compleet te maken drie mounts verdienen, waaronder de nieuwe Jibanyan-mount.

Tijdens het evenement kunnen spelers drie Yo-kai Watch-mounts verdienen

Lees hier alle details over het Gather One, Gather All!-samenwerkingsevenement: https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/2020/youkai-watch/vdnaiga67o

Patch 5.3 voor FINAL FANTASY XIV Online: Shadowbringers, getiteld Reflections in Crystal, verscheen vorige week en bracht diverse nieuwe updates, inclusief het slot van het verhaal van de Shadowbringers-uitbreiding en een update voor de door NieR geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid-serie die mede werd ontwikkeld door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO.

Daarnaast vindt momenteel het seizoensevenement Moonfire Faire plaats, tot 26 augustus. Door de quests van dit evenement te voltooien kunnen spelers een speciale Flame Dance-emote en bijbehorende uitrusting verdienen.

De FINAL FANTASY XIV Online heeft al meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers, en voor nieuwkomers was er nooit een beter moment om hun avonturen in deze hooggeprezen saga te beginnen. De recentelijk uitgebreide gratis proefversie bevat alle content van A Realm Reborn™ en de Heavensward™-uitbreiding (met updates tot Patch 3.56), naast een extra speelbaar ras (Au Ra), en drie extra speelbare jobs (Dark Knight, Astrologian en Machinist).

Spelers van de gratis proefversie kunnen genieten van honderden uren bekroonde gameplay en verhalende ervaringen die het equivalent zijn van twee volledige FINAL FANTASY-titels, zonder speeltijdbeperkingen, dus zo lang ze maar willen. Nieuwkomers kunnen zich hier registreren voor de gratis proefversie: http://sqex.to/FFXIVFreeTrial

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x