RuneScape lanceert een jaarlange verhaallijn genaamd ‘Once Upon A Time’

thumbnail

RuneScape lanceert vandaag het eerste deel van ‘Once Upon A Time’, een meerdelige verhaallijn ter ere van RuneScape’s twintigste verjaardag. Het verhaal loopt het hele jaar en neemt je mee door het verleden, heden en de toekomst van de game. Het eerste deel van de verhaallijn heet ‘Foreshadowing’ en is beschikbaar voor zowel members als niet-members.

In Once Upon A Time: Foreshadowing maak je kennis met zowel bondgenoten als antagonisten die de kern vormen van het verhaal. Zo ontmoet je Relomia, de afgezant van de inmiddels overleden Sliske, terwijl ze haar plaats probeert te vinden in een wereld zonder haar idool. Ervaren spelers komen ongetwijfeld een aantal bekende gezichten tegen tijdens dit avontuur. Als je Foreshadowing voltooit, word je beloond met ‘Relomia’s Party Hat’, een eerbetoon aan de geliefde en zeer gewilde ‘party hat’.

RuneScape heeft al meer dan 1000 game- en contentupdates ontvangen in de afgelopen twee decennia. En 2021 belooft ook weer een fantastisch jaar te worden voor zowel RuneScape als Old School RuneScape. Lees meer over RS20 op https://www.runescape.com.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x