RuneScape krijgt epische nieuwe quest: Desperate Measures

thumbnail

Vandaag wordt RuneScape uitgebreid met Desperate Measures, een nieuwe epische quest. Deze quest voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de al zes jaar lopende Elder Gods-verhaallijn en is een vervolg op de Desperate Times-quest van vorig jaar. Ontwikkelaar Jagex onthult de langverwachte quest in een nieuwe launchtrailer.

Desperate Measures is een avontuur vol mysterie en biedt natuurlijk veel nieuwe beloningen. De quest licht ook een tipje van de sluier op wat betreft de Elder God Wars Dungeon, waar de titanen die de wereld schiepen opnieuw zullen opstaan.

Desperate Measures is speelbaar voor alle RuneScape-members en laat je Anachronia verkennen, een oeroude landmassa met bloeddorstige bewoners. Zoek samen met RuneScape’s beroemdste helden naar Dragonkin Kerapac en het krachtige Needle-artefact. En gebruik je Archaeology- en Combat-skills om onderweg geheimen te onthullen.

Zij die slagen, bemachtigen o.a. Thok’s Stick (een cosmetische wapenaanpassing), XP Lamps, en een Cosmic Focus die het makkelijker maakt om nieuwe artefacten te vinden. En een gloednieuwe verzamelaar helpt jou om de Cosmic Focus nog sterker te maken.

Ryan Ward, Executive Producer, RuneScape: “De lancering van vandaag betekent een evolutie voor Anachronia en daagt spelers uit om de recentelijk geïntroduceerde Archaeology-skill te gebruiken. Desperate Measures zal in de smaak vallen bij een grote groep RuneScape-spelers. Van de skillers die willen levelen tot de questers die in de lore willen duiken en het verhaal willen verkennen.”

“Dit is de eerste grote RuneScape-contentupdate die we uitbrengen sinds het team vanuit huis werkt door de pandemie. Ik ben zo trots op hoe zij zich hebben aangepast aan deze nieuwe manier van werken. We kijken ernaar uit om te zien hoe RuneScape-members de geheimen van de Dragonkin onthullen, en de kracht en kennis vergaren die zij nodig zullen hebben in de nog te verschijnen Elder God Wars Dungeon!”

Avonturiers die de nieuwe verhaallijn van Desperate Measures willen verkennen, hebben Archaeology- en Agility-skills van level 50 of hoger nodig (en Combat-stats van 75 worden aangeraden). Daarnaast moet de voorgaande quest, Desperate Times, voltooid zijn.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x