Romancing SaGa 2 nu digitaal verkrijgbaar voor console en pc

thumbnail

Square Enix Ltd., nodigt vandaag nieuwe spelers uit om Romancing SaGa 2 te beleven. Deze klassieke RPG is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch, STEAM, Xbox One en Windows 10.

Romancing SaGa 2 komt voor het eerst naar moderne platformen, inclusief spannende vernieuwingen en verbeteringen op het origineel. De game plaatst spelers op de troon van het Varennes Empire om het bewind te voeren over verschillende generaties heersers in een dappere strijd tegen de Seven Heroes. Dankzij een dynamisch, freeform-scenario-systeem – een belangrijk onderdeel van de miljoenen verkopende RPG’s in de SaGa-serie – voer je het commando over verschillende personages die elkaar als keizers opvolgen. Ondertussen groeit en verandert de natie op basis van de keuzes die jíj maakt.

Om de release van dit klassieke avontuur te vieren, is het spel met een korting van 20% te koop op alle platformen, inclusief de iOS- en Android-versies die vorig jaar verschenen. De korting van 20% is slechts beperkte tijd geldig, vanaf de lancering tot 8 januari.
Romancing SaGa 2 is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Switch, STEAM, Xbox One en Windows 10 als universeel Windows-platform.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box