Roller Champions komt morgen naar de Switch

thumbnail

Ubisoft heeft bekend gemaakt dat de game Roller Champions morgen voor de Switch beschikbaar zal zijn. De titel verscheen eerder al voor de PS4 en Xbox One.

In Roller Champions staan twee teams van drie spelers tegenover elkaar in verschillende arena’s. Door de bal te passen en andere spelers te tackelen en te ontwijken, proberen teams onder luid gejuich van de fans de bal te scoren in de verlichte hoepel en zo naar de overwinning te skaten. Hoe meer rondes er worden gemaakt zonder balverlies te lijden, hoe meer punten men kan verdienen.

Door wedstrijden te winnen en op de ranglijsten te klimmen, ontgrendelen spelers steeds bekendere stadions en competities, met als top de Elite Champions-league. Tijdens hun reis naar de top krijgen spelers de kans om fans voor zich te winnen, nieuwe maps te ontdekken, te strijden in tijdgebonden gamemodi en de uitrusting van hun personage volledig te personaliseren. Naast de vele items die spelers kunnen vrijspelen, zijn er elk seizoen exclusieve cosmetische beloningen te verkrijgen met de Roller Pass.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box